De technologische vooruitgang rondom audio en spraakherkenning

Vraagt u zich ook af wanneer er een (goede) spraakherkenningssoftware op de markt komt? In feite is er al veel mogelijk op het gebied van automatische transcriptie. De techniek gaat ook zeer hard vooruit met spelers als Google, Apple, Microsoft en Amazon die behoorlijk investeren in spraakherkenning. We voorzien u graag van meer informatie!

Automatisch transcriberen

We leggen u hier graag meer uit over het automatisch transcriberen van uw audio en wat u kunt doen om uw audio op één of andere manier automatisch om te zetten naar tekst, zonder te typen. Uitgetypt.nl heeft zelf ook haar eigen spraakherkenningssoftware draaien. 

Lees meer over automatisch transcriberen  

De zeven beste voice recorder applicaties voor iOS en Android

Tegenwoordig kan uw mobiele telefoon (Smartphone) prima dienen als voicerecorder voor uw dictaten of het afnemen van interviews (met niet meer dan vier sprekers). De voicerecorder op uw telefoon heeft echter niet alle functies die u wellicht wenst van het goed afnemen van uw audio. Hier kunt u de zeven beste voicerecorder applicaties voor iOS en Android vinden om uw audio op te nemen.

Bekijk hier de beste recorders voor het opnemen van uw audio met uw telefoon!  

Transcriptie Software Android

Heeft u een telefoon die op Google's Android systeem draait? U kunt met uw telefoon uw spraak omzetten naar tekst. We hebben de beste applicaties voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer over de Android applicaties om spraak om te zetten in tekst  

Transcriptie Software iOS / iPhone

Heeft u een iPad of iPhone? Apple heeft ook meerdere mogelijkheden om uw spraak om te zetten naar tekst. We hebben de beste iOS applicaties voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer over de iOS applicaties om spraak om te zetten in tekst