Op dit moment is het zeer druk met bestellingen. Door deze drukte kunnen wij onze levertijden helaas niet garanderen en ligt de gemiddelde levertijd tussen de 5 tot 10 werkdagen afhankelijk van de lengte van de opnames. Het beste kunt u ten aanzien van uw bestelling even telefonisch of per chat contact opnemen indien een langere levertijd een probleem vormt. Excuses voor het ongemak.

Werken als transcribent bij Uitgetypt.nl

Voor transcriberen is meer nodig dan snel kunnen typen. Klanten vertrouwen ons hun opnamen toe en verwachten een compleet en correct geschreven transcript van hetgeen uitgesproken op de audio-opname. Als iemand moeite heeft met het accuraat kunnen reproduceren van wat gezegd wordt op de audio, dan heeft snel kunnen typen weinig toegevoegde waarde. Daarom zoeken wij naar transcribenten die aan de volgende eisen voldoen:

  • Je werkt accuraat en gedegen;
  • Je hebt een brede interesse in verschillende onderwerpen;
  • Je bent flexibel beschikbaar;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met transcriberen.

 

Hoe kan ik solliciteren als transcribent?

Het proces waarin we samen kijken of transcriberen voor jou is weggelegd en we een samenwerking kunnen aangaan bestaat uit de volgende stappen:

  1. Account aanmaken en registratie van gegevens: Met een account heb je toegang tot onze onlineomgeving. Wij ontvangen graag je adresgegevens en eventuele KvK en btw-informatie.
  2. Uitwerken van een proefbestand: De volgende stap is het uitwerken van een proefbestand om te kijken of transcriberen iets voor jou is. Je mag zelf bepalen of je dit woordelijk of letterlijk uitwerkt. Wat wij hieronder verstaan, lichten we toe in het instructiedocument. In jouw onlineomgeving vind je alle relevante documenten. Je kunt daar ook je proeftranscript uploaden, en we vragen je een zelfevaluatie in te vullen.
  3. Feedback op je proefbestand: Je ontvangt van ons een terugkoppeling op je proefbestand en of we mogelijkheden zien om een samenwerking aan te gaan.
  4. Samenwerkingsovereenkomst en digitale identificatie: Om vervolgens aan de slag te gaan met opnamen van onze klanten, vragen we je een samenwerkingsovereenkomst te tekenen en deze als Pdf naar dit e-mailadres te sturen. Daarnaast videobellen we graag even met je voor een digitale identificatie, zodat we weten wie je bent – en jij uiteraard weet wie wij zijn. Om naar de volgende stap te gaan, moet dan ook 2FA op je account ingeschakeld zijn.
  5. Het uitwerken van een bestand van onze opdrachtgevers: Als alle documenten op orde zijn, wijzen we je een ‘echte’ opname van een van onze opdrachtgevers toe.
  6. Feedback op je transcript: We nemen je transcript door om na te gaan of deze voldoet aan de kwaliteit die wij aan onze opdrachtgevers garanderen. Als dit zo is, voegen we je graag toe aan onze pool, en kun je daarna zelf bestanden oppakken om te transcriberen.

Solliciteren kan geheel eenvoudig via onze site! 

Denk jij dat je het in je hebt om met ons samen te werken? Schrijf je in via deze link. Via deze link maak je een account aan en daarna ontvang je meer informatie over het aanmeldproces en het transcriberen voor Uitgetypt.nl.

 

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@uitgetypt.nl.