Kan Uitgetypt.nl ook mijn Vlaamse interviews transcriberen? Zeker en vast!  

Dankzij professionele en ervaren Vlaamse typisten is Uitgetypt.nl expert op het gebied van Vlaamse interviews transcriberen! Omdat wij als ervaren speler op het gebied van taal begrijpen dat Vlaams sterk kan afwijken van Nederlands, laten wij uw Vlaamse opnames enkel transcriberen door Vlamingen. Dit betekent dat uw Vlaamse opnames worden getranscribeerd door hen die dit als moedertaal spreken.

Vanaf €2,05 per minuut opname gaat een van onze typisten uw Vlaamse interviews transcriberen. U levert de opnames eenvoudig aan via onze beveligde websiteomgeving en wij gaan hier mee aan de slag en u ontvangt het transcript als Word-bestand.

 

Hoe werkt het als ik mijn Vlaamse interviews laat transcriberen bij Uitgetypt.nl? 

De service werkt uiterst eenvoudig, maar wij helpen u hier graag mee! Via het bestelproces uploadt u uw Vlaamse opnames op onze server. Een van onze Vlaamse typisten gaat hier vervolgens mee aan de slag. Bent u benieuwd hoe een transcript eruit komt te zien? Neem dan hier een kijkje.

Wilt u eerst persoonlijk contact opnemen met een van onze medewerkers of heeft u nog andere wensen of vragen? U kunt ons elke werkdag bereiken via +31 (0)85-4015760. Geen tijd om te bellen? Vul dan het contactformulier (contact) in.

Bereken uw prijs

uur
min

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio en controleer uw gegevens
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript in Word bestand

Neem contact met ons op