De transcriptie service van Uitgetypt.nl

U heeft audio om te laten uittypen? Uitgetypt.nl biedt de beste transcriptie service van Nederland. Transcriberen wordt over het algemeen als frustrerend en tijdrovend werk ervaren. Een opname van een uur kost iemand gemiddeld vier tot vijf uur aan typewerk. Vaak is dit afhankelijk van het aantal sprekers, de kwaliteit van de audio en de manier waarop het transcript uitgewerkt dient te worden. Uitgetypt.nl verzorgt alle soorten transcriptie tegen een zeer voordelig tarief. In de meeste gevallen vanaf € 1,40 per minuut opname. 

Hoe werkt het?

Neem uw audio op
Upload uw audio en controleer uw gegevens
Rond uw bestelling af
Uw audio wordt getranscribeerd
U ontvangt uw transcript in Word bestand

Waarom zou ik voor Uitgetypt.nl kiezen?

 

Wat uw doel voor het transcriberen van uw opname ook is: audio omgezet naar tekst is altijd prettiger om mee te werken dan de gehele opname af te moeten spelen. Daarnaast dient het transcriberen van een opname documentatie-doeleinden. Als u het transcriberen echter zelf moet doen, dan zult u erachter komen dat het een tijdrovende en soms frustrerende activiteit is. Gemiddeld genomen kost het transcriberen van één uur audio vier tot vijf uur werk. Naarmate het aantal sprekers toeneemt, de kwaliteit van de opname afneemt of het bestand op letterlijke wijze (inclusief stotteren, herhalingen en tussenwerpsels) uitgewerkt dient te worden, dan neemt de gemiddelde tijd voor het transcriberen alleen maar toe. Uitgetypt.nl bespaart u deze tijd graag en transcribeert uw opnamen tegen een zeer voordelige en transparante tariefstelling. Vanaf €1,40 per minuut opname transcribeert Uitgetypt.nl uw audio uit in tekst.

 

U kiest voor Uitgetypt.nl wanneer u een transcribeerservice wenst die voldoet aan uw eisen. Uitgetypt.nl biedt deze service voor het transcriberen van uw audio aan en houdt de onderstaande waarden hoog in het vaandel bij het aanbieden van haar service:

Betrouwbaar:

  • Uitgetypt.nl biedt u de mogelijkheid uw bestanden direct te uploaden;
  • Uitgetypt.nl biedt u de mogelijkheid om eerst de service van het transcriberen van uw opname te proberen. Wij transcriberen dan de eerste vijf minuten van uw audiobestand voor u. Zo kunt u zelf inschatten of u tevreden kunt zijn als u van onze transcriptie service gebruik maakt.
  • Uitgetypt.nl biedt u de mogelijkheid een geheimhoudingsovereenkomst voor u te tekenen zodat u weet dat wij betrouwbaar zullen omgaan met uw audio en transcripten.

Aantrekkelijke prijszetting:

  • Uitgetypt.nl heeft een zeer scherp tarief. Vanaf €1,80 p/min. heeft u al een standaardtranscriptie;
  • Uitgetypt.nl biedt dit scherpe tarief op zeer transparante wijze. U heeft zelf inzicht in de tariefstelling via het zelf-berekenenformulier in de rechterzijde van dit scherm. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf!
  • Uitgetypt.nl geeft kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat zelfs als u onverhoopt ontevreden mocht zijn over de kwaliteit van uw transcript, dan zorgt Uitgetypt.nl ervoor dat het gratis wordt verbeterd tot u wel tevreden kunt zijn.

Bereken uw prijs

uur
min

Servicegericht:

  • Uitgetypt.nl biedt het transcriberen van audio aan iedereen aan. Of u nu simpele, korte monologen wenst uit te schrijven of juist lange en complexe focusgroepen c.q. bedrijfsvergaderingen, of u nu een transcript van interviews van enkele minuten wenst of juist van interviews van enkele uren, of u nu Nederlandse gesprekken wenst te transcriberen, of juist Engelse, Duitse, Spaanse, Portuguese of anderstalige audio: Uitgetypt.nl staat met haar service graag voor u klaar!
  • Uitgetypt.nl maakt het u makkelijk. Uitgetypt.nl biedt haar betrouwbare transcriptie service met aantrekkelijke en transparante prijszetting op een duidelijke en zo simpel mogelijke wijze aan. Er zijn vele manieren om opnamen te transcriberen. Uitgetypt.nl heeft ze voor u zo simpel mogelijk op een rijtje gezet en u kunt direct weten hoeveel het door u gewenste transcript gaat kosten. Maar Uitgetypt.nl in haar transcriptie service denkt ook graag met u mee. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het transcriberen van uw audio, maar kunt u deze niet vinden via de site? Onze medewerkers leren graag van u en staan dan ook graag voor u klaar!
  • Uitgetypt.nl staat met haar klantenservice van ’s morgens 08:30 tot ’s avonds 17:00 voor u klaar. Indien u prangende vragen met betrekking tot uw bestelling of het transcriberen van uw nieuwe opnamen heeft, wordt u altijd zo spoedig mogelijk geholpen en gerustgesteld.

Neem contact met ons op