Op dit moment is het zeer druk met bestellingen. Door deze drukte kunnen wij onze levertijden helaas niet garanderen en ligt de gemiddelde levertijd tussen de 5 tot 10 werkdagen afhankelijk van de lengte van de opnames. Het beste kunt u ten aanzien van uw bestelling even telefonisch of per chat contact opnemen indien een langere levertijd een probleem vormt. Excuses voor het ongemak.

Ondertiteling van beeldmateriaal? Uitgetypt.nl!

Er zijn verschillende redenen om een ondertiteling onder een video te zetten. Het belangrijkste voordeel is het zorgen dat een video toegankelijk is voor een breder publiek - hetzij doordat de gesproken tekst van de video vertaald wordt in de ondertiteling, hetzij voor doven en slechthorenden of mensen die de video niet met geluid kunnen bekijken. Daarnaast verhoogt een ondertiteling de betrokkenheid van kijkers en kan het de online marketing (specifiek de SEO) van de content verbeteren. Een ondertiteling maken geschiedt in drie stappen, plus een vierde stap indien een vertaling gewenst is. Bekijk hier deze vier stappen als u zelf een video wenst te ondertitelen.
 

Indien u ervaring heeft met het maken van de ondertiteling, dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat dit een tijdrovende activiteit is. Eén minuut video kost iemand gemiddeld 12-15 minuten werk. Dit is inclusief de transcriptie en de rendering, waarbij rendering inhoudt dat gezorgd wordt dat de text in beeld verschijnt wanneer de zin begint en uit beeld verdwijnt wanneer de zin eindigt. De tijdinschatting is exclusief de tijd die nodig is voor het opstarten van de benodigde software en het nakijken van de video. Het is ook exclusief vertaling.

Wij zijn een betrouwbare partner van:

Kiyoh reviews

Bereken de prijs van uw ondertiteling Vraag een geheel vrijblijvende prijsopgave aan

uur
min

Kosten ondertiteling

Uitgetypt.nl neemt graag het werk voor het maken van uw ondertiteling uit handen. Dit doen wij vanaf €5,- per minuut video voor Nederlandse audio met Nederlandse ondertiteling. Wij hanteren hierbij een standaard starttarief van €15,- ongeacht de lengte van uw video en een levertijd van vijf werkdagen - tenzij anders overeengekomen in verband met de lengte van uw video. In onderstaande tabel treft u de overige tarieven aan voor verschillende talen en de gewenste ondertiteling:

 

                 Ondertiteling tarieven
 
                                 Taal Video                        Taal Ondertiteling                 Tarief per minuut
Nederlands of Engels Idem €5,-
Duits, Spaans, Frans of Portugees Idem €6,-
Overige talen Idem Vanaf €6,-
Nederlands of Engels Vertaling Engels of Nederlands €15,-
Nederlands of Engels Vertaling overige talen Vanaf €15,-
Duits, Spaans, Frans of Portugees Vertaling Engels of Nederlands €20,-
Overige talen Alle talen Vanaf €20,-

 

Heeft u vragen of wenst u een offerte voor ondertiteling op maat?