Download de Uitgetypt.nl Voicerecorder!

De Uitgetypt.nl Recorder is een simpele en duidelijke recorder voor het opnemen van audio. Heeft u interviews en wenst u deze af te nemen met uw telefoon? De Uitgetypt.nl Recorder is hiervoor ideaal! Het grote voordeel van de Uitgetypt.nl Recorder is dat u na uw opname direct uw audio kunt uploaden om te laten transcriberen. U kunt in de app meteen zien wat de transcriptie van uw audio u gaat kosten. U heeft de mogelijkheid het transcript door een Speech Engine te laten uitwerken, welke verwerkt zit in de upload server van de applicatie. U ontvangt uw transcript dan in "platte tekst" retour. We zeggen er wel bij: deze functie is nog in de testversie en niet optimaal voor uw kwalitatieve onderzoek. Daarom bieden we voor nu deze functie dan ook tegen een zeer gereduceerd tarief aan van € 0,30 per audiominuut. Uiteraard kunt u er ook gewoon voor kiezen om uw transcript handmatig en met kwaliteitgarantie te laten uitwerken door onze professionele typisten.  
 

Bent u alleen op zoek naar een recorder? Het insturen van uw audio is enkel optioneel. U kunt met de Uitgetypt.nl Recorder uw audio ook gewoon opslaan!

 

 


De voordelen van de Uitgetypt.nl Voicerecorder:

 

- Het is een goede kwaliteit audio recorder;

- De applicatie is gratis;

- De applicatie voorziet u van een kostenplaatje voor het transcriberen van uw audio. 

- De applicatie heeft een directe upload functie voor het transcriberen van uw audio.

 

 

Download de uitgetypt.nl recorder nu in de Google Playstore!


 

Audio opnemen

Andere Voicerecorder Applicaties

Indien u een smartphone heeft en deze niet ouder is dan drie jaar, dan hoeft u niet te twijfelen: U kunt uw mobiele telefoon prima als voice recorder gebruiken voor uw audio. U kunt de standaard voicerecorder die op uw iPhone of Android-systeem draait gebruiken. Echter, er zijn meer applicaties voor het opnemen van audio die u wellicht beter kunt gebruiken. Deze hebben een verbeterde kwaliteit of specifieke functies in het verwerken, editen en kunnen delen van uw audio. Ook kunt u onze eigen Uitgetypt Recorder gebruiken waarmee u uw audio kunt opnemen en direct kunt uploaden naar onze server! Zodoende kunt u uw audio makkelijk en snel laten transcriberen. Heeft u vragen hoe wij u verder kunnen helpen? Wij zijn bereikbaar via info@uitgetypt.nl of 085-4015760.

Let op: we hebben het hier specifiek over het opnemen van dictaten en interviews. Wanneer het om groepsgesprekken gaat kunt u wellicht beter voor een andere oplossing lezen. Deze kunt u hier lezen.

 

Audio opnemen – Android voicerecorders

Simple sound recorder

Simply Sound Recorder

Simply sound recorder is een gratis voicerecorder met een makkelijke interface en goede opname kwaliteit. Het grote voordeel van Simply Sound Recorder is dat u de software op de achtergrond kunt gebruiken.

Verder zijn de voordelen van deze applicatie om audio op te nemen:

- U kunt opnemen zonder tijdslimiet.

- U kunt makkelijk de opname opslaan, pauzeren en verwijderen.

- Een realistische rollende audioband, die een traditioneel opname apparaat simuleert.

- U kunt makkelijk oude opnamen afspelen en verwijderen.

HI-Q MP3 Recorder

HI-Q MP3 Recorder (Lite)

De best gewaardeerde recorder is de HI-Q MP3 Recorder. Uw audio wordt makkelijk opgenomen en opgeslagen in .mp3 format. Hierdoor is uw audio makkelijk te openen en te delen. De HI-Q MP3 Recorder zorgt ervoor dat uw audio gekoppeld wordt aan uw Dropbox account. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw audio bewaard blijft indien uw telefoon onverwachts stuk gaat. Daarnaast levert de HI-Q Recorder een makkelijke functie om uw microfoon ingang te kiezen van uw telefoon. Hierdoor heeft u de kwaliteit van de opname zelf in de hand. Een goede kwaliteit is weer een belangrijke voorwaarde indien u uw audio later wenst te (laten) transcriberen. De voicerecorder heeft een gratis en een pro versie. De pro versie kost €3,95. Voor professionals die veel audio opnemen is de Pro versie een echte aanrader.

RecForge Free - Audo Recorder

RecForge Free – Audio Recorder

De RecForge Audio Recorder is voor veel professionals een onmisbare recorder op hun Android telefoon. Zeker wanneer u veel met video materiaal werkt en dit wenst om te zetten naar audio. De RecForge Audio Recorder heeft twee grote voordelen naast kwalitatief goed audio opnemen:

1.      Met RecForge Audio Recorder kunt u uw audio ook editen;

2.      U kunt geluid uit video materiaal filteren.

Net als alle andere voicerecorders heeft de RecForge een gratis en betaalde/professionele versie. De gratis versie pauzeert/stopt na iedere drie minuten opnemen. De betaalde versie heeft dit limiet uiteraard niet.

Audio opnemen – iOS / iPhone voicerecorders

 

Vouce Recorder HD

Voice Recorder HD

Voice recorder HD is een applicatie die zowel op Android als op iOS uw audio kan opnemen. De New York Times noemt het "Een van de meest gewaardeerde voicerecorder apps.” De recorder is in de iTunes store te koop voor €1,99, maar het is het geld waard. Uw audio wordt met een hoge kwaliteit opgenomen, wordt direct opgeslagen in de iCloud of Dropbox en u kunt uw opnames ook “taggen” wanneer u dit wenst.

HT Professional Recorder

HT Professional Recorder

De HT Professional recorder is ideaal voor zakelijke vergaderingen en hoorcolleges. U kunt uw opname maken vanaf de overkant van de kamer! Met speciale technologie tovert de HT Professional Recorder uw iPhone om in een gericht opname apparaat wat werkelijk de beste en duurste voice recorders in de wereld aankan. U betaalt €14,99. Dit lijkt aan de prijs. Het is echter nog altijd minder dan een standaard voice recorder met minder functies dan de HT Professional Recorder.

Opname transcriberen

Uw opname vervolgens transcriberen? Uitgetypt.nl!

Na het audio opnemen uw audio transcriberen of omzetten naar tekst? Gaat het voor u om korte stukken tekst? Dan helpen we u graag met tips voor applicaties voor het omzetten van audio naar tekst voor Android en iOS. Gaat het om lange opnamen? Uitgetypt.nl helpt u graag verder om uw opgenomen audio om te zetten naar tekst. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vul dan het zelf berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in. Neemt u liever contact met ons op? Wij zijn bereikbaar via info@uitgetypt.nl of 085-4015760.

Neem contact met ons op!