Portugese interviews transcriberen? Uitgetypt.nl is u van dienst!

Portugees is een taal met veel dialecten. Voor veel native Portugezen uit Portugal is het moeilijk het Braziliaanse Portugees goed te begrijpen. Zelfs binnen Brazilië zitten behoorlijke verschillen in de dialecten in het noorden versus het zuiden. Ongeacht het dialect van uw Portugese audio: wij zijn uw companheiro als het gaat om het uitwerken van Portugese opnamen. Wij nemen het werk graag voor u uit handen. Uitgetypt.nl is als organisatie internationaal actief over bijna de gehele wereld. Hierdoor kunnen wij u de zekerheid bieden dat uw transcripten worden opgemaakt door 'native speakers' van alle Portugese dialecten. Vanaf € 2,00 per minuut opname zullen onze typisten op professioneel niveau uw Portugese interviews transcriberen. Zodra uw audiobestand ontvangen is, gaan onze typisten meteen aan de slag met uw bestand. U ontvangt uw dictaat, interview of groepsgesprek als compleet en duidelijk transcript retour.

Bereken uw prijs

uur
min

Hoe werkt het als ik mijn Portugese interviews laat transcriberen via Uitgetypt.nl? 

De service van het audio transcriberen is eigenlijk heel gemakkelijk! Bij Uitgetypt.nl levert u uw Portugese interviews via onze website aan en wij zorgen ervoor dat dit een transcript wordt. Heeft u eerst nog vragen? U bent op zoek naar hoe een voorbeeldtranscript eruitziet? Alle mogelijkheden rondom transcripties hebben we hier op een rijtje gezet. Eerst meer lezen over hoe onze transcriptieservice werkt? Lees hier meer

 

Wilt u eerst meer uitleg over onze service? Lees hier hoe onze transcriptie service werkt. U kunt ook persoonlijk contact opnemen! Dit kan via 085-4015760. Schikt het u niet om te bellen, dan kunt u ook mailen via info@uitgetypt.nl of het contactformulier hieronder in te vullen.

 

 

Portugese interviews transcriberen | Uitgetypt.nl

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.